OBS! Butikken lukker 29/11-2019 - Gratis fragt ved køb over 99 kr.
Ny Parfumebutik Cheepo.dk Besøg butik

Firmaadresse:

Runway Fashion

Lindenborgvej 142G

4000 Roskilde

CVR: 35068910

Telefon nr 53-61-67-65

e-mail info@runwayfashion.dk

 

Kontakt:

Du kan kontakte vores kundeservice på e-mail info@runwayfashion.dk eller telefon 53-61-67-65

Du kan skrive til vores kundeservice her.

Vi foretrækker at maile med vores kunder, da alle former for aftaler bør indgåes på skrift og derved sikre begge parter bedst muligt.

 

Vores Vision:

"From Runway to Street"

Vores vision er at få bragt det unikke designertøj fra Catwalken ud i gadebilledet. Alt for mange runway shows har fantastisk flotte kollektioner som aldrig rammer Danmarks gadebillede og det vil vi gøre noget ved. Dit tøj siger alt om dig, men hvad nytter det når udvalget altid begrænser sig til de samme få kollektioner, som hele Danmarks ungdom går rundt i? Vi giver dig chancen for at skille dig ud i gadebilledet og gøre dig selv og din stil helt unik.

 

Followers:

Vi startede på Facebook i Januar 2013 og besluttede os for at det skulle være stedet hvor vi holdte vores kunder opdateret med nyheder, tilbud og konkurrencer. Utroligt mange damer og piger fandt hurtigt vores udvalgt interessant og på blot 2 måneder blev det til 3000 followers på vores Facebook side. Vi har derfor valgt at blive ved med, at holde fokus på vores Facebook side, så der derved stadig kommer masser af gode tilbud og konkurrencer som er henvendt til alle vores Facebook fans. Hvis du ligesom tusindvis af andre fantastiske damer, gerne vil have adgang til alle vores Facebook fordele, så "Synes godt om" vores Facebook fanside her.