OBS! Butikken lukker 29/11-2019 - Gratis fragt ved køb over 99 kr.
Ny Parfumebutik Cheepo.dk Besøg butik

Shop fashion på afbetaling helt op til 20.000 Kr.

Den er god nok! ALT hvad du ser af tøj, sko eller accessories her i vores webshop, kan du købe på afbetaling. Du vælger tilmed selv løbetiden på din afbetaling.

Med ViaBill kan du shoppe når du har lyst. Du kan shoppe for op til 2.000 kr. - helt uden renter og gebyrer. Såfremt du ønsker at shoppe for mere kan du opgradere din ViaBill konto til en gebyrbærende konto.

ViaBill gør det muligt at dele dine køb op i flere mindre betalinger fremfor at betale det hele på én gang. Du kan shoppe så mange gange du vil for 2.000 kr. Hvis du når til et punkt, hvor du gerne vil betale dit restbeløb, så kan du til enhver tid gøre det på Mit ViaBill.

Når vi har lært dig at kende vil det være muligt at foretage endnu flere betalinger med ViaBill. Vi giver dig nemlig mulighed for at forhøje din konto til enten 5.000 eller 10.000 kr. Disse konti vil være gebyrbærende.

Afbetaling sker gennem Viabill

Vi har indgået et samarbejde med den anerkendte afdragsløsning, Viabill. Herigennem kan vi tilbyde alle vores produkter på afbetaling.

Nu tænker du sikkert, jamen hvordan tjener Viabill så overhovedet penge. De tjener ganske enkelt deres penge på os!

Vi betaler nemlig med glæde for et abonnement hos Viabill, og du kan dermed shoppe alt hvad du ønsker, og afdrage præcis som det passer dig!

Sådan vælger du afbetaling i butikken

Først vælger du hvilket produkt eller produkter du ønsker og ligger dem i kurven. Herefter går du til betalingen og logger ind eller opretter dig som kunde. Når du har godkendt handelsbetingelserne kan du nederst på siden vælge Epay - klik på Epay ikonet, som åbner et nyt vindue. I dette vindue vælger du Delbetaling. Du bliver så henvist til Viabill, hvor du blot indtaster dine oplysninger og vælger hvor lang tid du ønsker at afdrage over.
Når din ordre så er godkendt af Viabill, sender vi varerne til dig, og de vil næsten altid være hos dig dagen efter.

Hvis du tilvælger eventuelle ekstra ydelser som anden leveringsform eller andet, der koster ekstra - vil disse blot blive medregnet i afbetalingen, så du slipper for at skulle af med penge, med det samme.

Er du blevet træt af at afbetale hver måned?

Hvis du ønsker at komme hurtigere af med din afbetaling, end du har valgt til at starte med, kan du til enhver tid vælge at indfri det resterende beløb gennem din netbank.

Afbetaling er med Viabill næsten uden krav

De eneste krav der stilles til dig når du vælger at delbetale er, at du er fyldt 18 år, har et Dansk personnummer og en Dansk folkeregisteradresse. Vælger du at købe for mere end 5.000 kr., kan Viabill i nogle tilfælde forlænge godkendelsesprocessen de første par gange du handler på afbetaling.

Hvis du glemmer at betale dine månedlige afdrag for dit køb, tilmelder Viabill dig automatisk betalingsservice som koster 49kr. pr. månedlig betaling.

Ønsker du yderligere information om Viabill, så tjek Viabill's handelsbetingelser her.