KÆMPE SOMMERUDSALG IGANG

Shop fashion på afbetaling helt op til 20.000 Kr.

Den er god nok! ALT hvad du ser af tøj, sko eller accessories her i vores webshop, kan du købe på afbetaling. Du vælger tilmed selv løbetiden på din afbetaling.

ViaBill stiller en konto på op til 5.000 kr. til rådighed, som du kan bruge i vores webshop.
Alle nye brugere af ViaBill får fremadrettet vores gratis “Try Before You Buy” produkt, som betyder at brugeren kan bestille varer for op til 5.000 kr. Beslutte dig for at beholde varerne, og 30 dage senere hæver ViaBill helt automatisk købet på brugerens betalingskort. Alt helt gratis. Såfremt brugeren ønsker en kredit, som løber længere end de 30 dage kan de aktivt tilvælge dette for et fast lavt gebyr hver måned.
ViaBills Try Before You Buy løsning. Kig ind her: https://viabill.dk/terms/

Afbetaling sker gennem Viabill

Vi har indgået et samarbejde med den anerkendte afdragsløsning, Viabill. Herigennem kan vi tilbyde alle vores produkter på afbetaling.

Nu tænker du sikkert, jamen hvordan tjener Viabill så overhovedet penge. De tjener ganske enkelt deres penge på os!

Vi betaler nemlig med glæde for et abonnement hos Viabill, og du kan dermed shoppe alt hvad du ønsker, og afdrage præcis som det passer dig!

Sådan vælger du afbetaling i butikken

Først vælger du hvilket produkt eller produkter du ønsker og ligger dem i kurven. Herefter går du til betalingen og logger ind eller opretter dig som kunde. Når du har godkendt handelsbetingelserne kan du nederst på siden vælge Epay - klik på Epay ikonet, som åbner et nyt vindue. I dette vindue vælger du Delbetaling. Du bliver så henvist til Viabill, hvor du blot indtaster dine oplysninger og vælger hvor lang tid du ønsker at afdrage over.
Når din ordre så er godkendt af Viabill, sender vi varerne til dig, og de vil næsten altid være hos dig dagen efter.

Hvis du tilvælger eventuelle ekstra ydelser som anden leveringsform eller andet, der koster ekstra - vil disse blot blive medregnet i afbetalingen, så du slipper for at skulle af med penge, med det samme.

Er du blevet træt af at afbetale hver måned?

Hvis du ønsker at komme hurtigere af med din afbetaling, end du har valgt til at starte med, kan du til enhver tid vælge at indfri det resterende beløb gennem din netbank.

Afbetaling er med Viabill næsten uden krav

De eneste krav der stilles til dig når du vælger at delbetale er, at du er fyldt 18 år, har et Dansk personnummer og en Dansk folkeregisteradresse. Vælger du at købe for mere end 5.000 kr., kan Viabill i nogle tilfælde forlænge godkendelsesprocessen de første par gange du handler på afbetaling.

Hvis du glemmer at betale dine månedlige afdrag for dit køb, tilmelder Viabill dig automatisk betalingsservice som koster 49kr. pr. månedlig betaling.

Ønsker du yderligere information om Viabill, så tjek Viabill's handelsbetingelser her.