Gitter
Liste
 • Sidste nye mode i beigefarvet skater jersey nederdel. Nederdelen er med bæltestropper og en bred elastik i livet. Nederdelen er i en kraftig jersey kvalitet og farven passer stort til alle overdele.   S Længde: 40 cm Livvidde: 62 cm M Længde: 44 cm  Livvidde: 66 cm L Længde: 47 cm Livvidde: 70 cm

  179,00 DKK
 • Smart hvid nederdel med sorte vandrette striber og med elastik i livet. Nederdelen er med guldknapper i hver side som kan kappes op. S Længde: 40 cm Livvidde: 68 cm M Længde: 41 cm Livvidde: 72 cm L Længde: 42 cm Livvidde: 76 cm

  269,00 DKK
 • Smart sort nederdel med hvide vandrette striber og med elastik i livet. Nederdelen er med guldknapper i hver side som kan kappes op. S Længde: 40 cm Livvidde: 68 cm M Længde: 41 cm Livvidde: 72 cm L Længde: 42 cm Livvidde: 76 cm

  269,00 DKK
 • Flot lang leopard nederdel med slids foran og en bred elastik i livet og i en kraftig kvalitet.S/M Længde: 110 cm Livvidde: 64 cm M/L Længde: 112 cm Livvidde: 66 cm

  239,00 DKK
 • Smart lang sort jersey nederdel i en blød og lækker kvalitet og med slids foran og elastik i livet.   S/M Længde: 113 cm Livvidde: 66 cm M/L Længde: 113 cm Livvidde: 68 cm

  239,00 DKK
 • Smart lang beige jersey nederdel i en blød og lækker kvalitet og med slids foran og elastik i livet.S/M Længde: 113 cm Livvidde: 66 cm M/L Længde: 113 cm Livvidde: 68 cm

  239,00 DKK
 • Sort nederdel med hvide vandrette striber og er med elastik i livet. Nederdelen sidder til kroppen og er i en kraftig lækker blød kvalitet. S/MLængde: 67 cm.Livvidde: 60 cm. M/LLængde: 68 cm.Livvidde: 66 cm.

  149,00 DKK
 • Flot midi nederdel i en kraftig kvalitet og med leopard print. Midi nederdelen har en sort kant af elastik og med guldglimmer på i taljen. SLængde: 57 cm.Livvidde: 66 cm.MLængde: 59 cm.Livvidde: 68 cm.LLængde: 60 cm.Livvidde: 72 cm.

  229,00 DKK
 • Sort nederdel i en lækker kvalitet og med mange vandrette syninger på hele nederdelen, lynlås i siden og elastik i livet. S/MLængde: 40 cm.Livvidde: 68 cm.L/XLLængde: 41 cm.Livvidde: 74 cm.

  179,00 DKK
 • Sort kort nederdel, som består af shorts og nederdel ud i et, med lommer. Foran et asymetrisk skørt. Nederdelen er i en kraftig kvalitet. MLængde: 30 cm.Livvidde: 64 cm.LLængde: 32 cm.Livvidde: 66 cm.XLLængde: 32 cm.Livvidde: 68 cm.

  219,00 DKK
 • Flot sort kort nederdel i PVC, som ligner en nederdel med wrap men er shorts og nederdel ud i et, og med lukning og lommer. Kan bruges til en festlig lejlighed. MLivvidde: 76 cm.LLivvidde: 80 cm.

  219,00 DKK
 • Cremefarvet nederdel er en nederdel foran og shorts bagpå. Denne nederdel har to sidelommer og en lynlås bagpå til lukning. Asymetrisk skørte foran. SLængde: 29 cm.Livvidde: 76 cm.XLLængde: 31 cm.Livvidde: 90 cm.

  219,00 DKK
 • Pink nederdel med langt slør bagpå, som går op i en kortere cross lukning foran med en kort nederdel indenunder. Nederdelen har elastikkant i livet. XLLivvidde: 76 cm.Længde foran: 35 cm.Længde bagpå: 89 cm.XXLLivvidde: 78 cm.Længde foran: 37 cm.Længde bagpå: 90 cm.

  159,00 DKK

Cowboy nederdele

Vi forhandler cowboy nederdele til kvinder, unge og til damer med prisfald, da nogle af vores nederdele er nedsatte. Smarte lange og korte nederdele til kvinder og unge, som elsker billigt modetøj. PÅ udkig efter nederdele til hverdag eller fest, så er du kommet til det helt rigtige sted. Her er mulighederne mange. Giv dig selv mulighed for at lege med længderne indenfor nederdele. Nu behøver nederdelene absolut ikke være små mere for at moderigtig. De nye længder giver samtidig mulighed for enhver kvinde at ligge fokus på det ultra feminine uanset årstiden. Så leder du efter en nederdel som matcher dit indre prinsessegen? Har du her chancen for at finde en, eller en med et eksklusivt look til arbejdet? Eller måske bare en nederdel med løs pasform til en afslappet dag derhjemme. Vores udvalg rummer alt lige fra korte til lange og alt lige fra den fine til den lidt grovere model. Med andre ord betaler det sig at holde et vågent øje med udvalget her i shoppen da der er hurtig udskiftning på dem. Sortimentet er stort og til små priser og endda uden at det vælter dit budget. Nederdelen har fået sit comeback. En flot nederdel er altid trendy og her kan du vælge mellem den populære eller det vovede miniskørt, måske en maxinederdel for et afslappet bohemlook? En nederdel er vel det mest yndige en kvinde kan iklæde sig og er ret populær del inden for dametøj. Der er ingen grænser for i hvilken anledninger en nederdel kan bruges. Nederdelene findes også i bukseform som kaldes skort. Nededelene er pyntet med guldtryk synlige lynlåse og bælter, samt slids i siden Følg os på Facebook vi har daglige opslag med gode tilbud og nyheder. Vi har mange betalings muligheder, mobilepay, swipp, kreditkort, og viabill køb på afbetaling. Gratis fragt, og hurtig levering. Vores mål er at give dig en ekstra god oplevelse hver gang du handler hos os, men skulle du alligevel have spørgsmål eller brug for vejledning, er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice, eller os på chatten eller sende os en e-mail.

Cowboy nederdele til kvinder i mange farver og mønstre

Nederdelene findes i chiffonstof og i blondestof, og i leopard og mønstret, samt ensfarvet. Find din næste cowboy nederdel her i shoppen.

Cowboy nederdele til kvinder der kan anvendes hele året

Vi kvinder er meget forskellige i vores stil når det gælder nederdele, derfor med forskellige nederdele har du mulighed for at tilpasse årstiden.Smarte cowboy nederdele giver din garderobe et feminint præg, og de kan matches med toppe og bluser af enhver art. Nederdelene kan varieres i det uendelige med tilhørende sko. Anbefaling, hold øje med os, da sortimentet skiftes løbende. Hvad end du er til det feminine eller rå look, så har hvad du søger. Vores sortiment varierer i både form og farver. Der er sommernederdele, helårs nederdele, hverdags nederdele, festnederdele nederdele til at bære på job og festlige dage. Hvis det bliver for koldt med en nederdel kan man tilsætte dem et par leggings under eller et par strømpebukser hvorefter du opnår et elegant look.