Gitter
Liste
  • Flot blå jumpsuit med prikker og en hætte, jumpsuiten lynes foran og den sidder tæt til kroppen. Jumpsuiten har også to lommer foran.S/M Længde: 137 cm Benlængde: 73 cm Brystvidde: 78 cm Ærmelængde: 49 cm M/L Længde: 142 cm Benlængde: 75 cm Brystvidde: 86 cm Ærmelængde: 50 cm

    249,00 DKK

 

Billige jumpsuits til kvinder

Masser af billige jumpsuits til kvinder og modetøj. Jumpsuiten er et af de vigtigste grundelementer i en godt tøjskab, og når det handler om dametøj så er jumpsuiten ikke til at komme uden om. Jumpsuiten er heldragt til unge og kvinder samt til damer med lange ærmer og lange ben nogle med lodden vrang, men fælles for dem alle er de med lynlås foran og hætte.

Billige jumpsuits til kvinder i mange farver og mønstre

Trendy og super smart billige jumpsuits til kvinder i flotte mønstre og farver til de modebevidste kvinder der søger det nyeste og mest trendy. Vores jumpsuit finder du i en god kvalitet og i lækre farver, som er behagelige at have på, og er uundværlige i en kvindes modegarderobe. Jumpsuiten findes i helt ensfarvet eller med leopard mønster, og camouflage farvet print, samt sort, hvid flimret og med prikker samt en juleudgave med rensdyr på. Jumpsuiten er en heldragt som bruges som hjemmedragt, eller som fritidstøj.

Billige jumpsuits til kvinder som kan anvendes hele året

Jumpsuiten er ikke sæsonbetonet. Billige jumpsuits til kvinder kan bruges året rundt. Bliv inspireret i vores udvalg af jumpsuit inde i webshoppen. En skøn hjemmedragt og et dejligt stykke fritidstøj til kvinder. Jumpsuiten kan du sortere efter størrelser og priser, farver og mønstre. Uanset om du er på udkig efter en ny jumpsuit til sommeren er en ny jumpsuit et lækkert stykke modetøj.

Kontakt.

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, og vi hjælper dig gerne hvis du sidder inde med nogle spørgsmål. Vi ønsker dig en rigtig god shopping, og håber snart at se dig i runwayfashion.dk