Gitter
Liste
 • Flot neon orange top, som er løsthængende og er med korte ærmer og elastik bindebånd lige under brystet, Toppen er med et smukt hulmønster. M Længde: 80 cm Brystvidde: 80 cm Ærmelængde: 13 cm L Længde: 83 cm Brystvidde: 90 cm Ærmelængde: 13 cm XL Længde: 86 cm Brystvidde: 100 cm Ærmelængde: 13 cm

  249,00 DKK
 • Nor leopard bikini med neon lyserød bindebånd, og bh er med indlæg.38Brystvidde: 66 cmTrusse bindes efter behov 40 Brystvidde: 70 cmTrusse bindes efter behov 42 Brystvidde: 74 cmTrusse bindes efter behov

  239,00 DKK
 • My laksefarvet bikini med bh indlæg, og med flerfarvet frynser på bh. Trusse og bh bindes efter behov.38Trusse livvidde: 64 cm40Trusse livvidde: 66 cm

  239,00 DKK
 • Hadia bikini i pink med små flere farvet sten på. Bikinien bindes efter størrelsen i bh og i trussen. Bikinien har indlæg i bh.38Underdels livvidde: 64 cnOverdelen bindes efter størrelsen40Underdels livvidde: 66 cnOverdelen bindes efter størrelsen

  239,00 DKK
 • Sort bikini med en guldkæde mellem brysterne og i siderne af underdelen. Bikinien har bindebånd om ryg og nakke på overdelen, samt indlæg.SLivvidde: 68 cm.Skridtlængde: 19 cm.MLivvidde: 72 cm.Skridtlængde: 19 cm.LLivvidde: 76 cm.Skridtlængde: 20 cm.Overdelen bindes efter størrelse.

  249,00 DKK
 • Hvid bikini med guldkæder og bindebånd i siden af underdelen, samt bagpå overdelen. Både overdel og underdel har indlæg.SLivvidde: 60 cm.Skridtlængde: 19 cm.MLivvidde: 70 cm.Skridtlængde: 20 cm.LLivvidde: 74 cm.Skridtlængde: 21 cm.Overdelen bindes efter størrelse.

  249,00 DKK
 • Flot monokini med lyserød underdel og hvid og navy stribet overdel med et lille aftageligt anker. Monkinien bindes i siderne på underdelen, og overdelen bindes om nakken, samt med klips på ryggen. S/MLængde: 47 cm.Brystmål: 66 cm.M/LLængde: 48 cm.Brystmål: 68 cm.L/XLLængde: 49 cm.Brystmål: 74 cm.XL/XXLLængde: 50 cm.Brystmål: 78 cm.

  189,00 DKK
 • Bikini med sort og guld leopard print og guld spænder i overdelen og underdelen. Overdelen spændes efter behov. SUnderdels livvidde: 70 cm.MUnderdels livvidde: 74 cm.LUnderdels livvidde: 78 cm.Overdel bindes efter størrelse.

  229,00 DKK
 • Bikini med leopard print og guldspænde på overdelen. Med bikinien følger et slør med leopard print, som evt. kan bruges som en slags nederdel.Over- og underdel bindes efter størrelse.

  149,00 DKK 189,00 DKK

Katalog

Størrelse v

Billige bikinier.

Her ser du vores lækre  tøj og billige bikinier til unge kvinder, samt til damer. Hvad mangler en komplet garderobe ellers? Her i Runway Fashion finder du naturligvis også badetøj til kvinder, ligesom du finder masser af bikinier. Og når sommeren melder sin ankomst, finder du også skønne badedragter og bikinier til ferierne sydpå, ved de danske strande eller på det lækreste kurhotel. Først når tøjet inderst inde er på plads, er din tøjstil for alvor gennemført og perfekt.

Find dit helt rigtige badetøj eller strandtøj her i shoppen.

Sommeren er mange kvinders favorit sæson, og indkøbet af badetøj er i sig selv noget, vi ser frem til. Det er sjovt at vælge den helt rigtige bikini eller monokini til en ferie eller strandtur eller bare bruge og dyrke sol i. Badetøjet kan også bare bruges til sjov og vand ballade med ungerne i haven. Vi har samlet et udvalg af de fineste bikinier her i shoppen, så her er lidt for enhver smag og i forskellige størrelser. I vores sortiment er der forskellige modeller i monokinier, bikinier, strandtøj og badetøj til kvinder og unge.

Gå på opdagelse og find den eller det badetøj, som passer dig bedst.

I sommerperioden er det rart at have mere end et stykke badetøj. Bikinierne findes i stropløs eller med faste stropper, nogle bh er med indlæg som kan tages ud. Billige bikinier som både findes i ensfarvet eller i to farvet nogle med ensfarvet overdel og mønstret underdel andre kan være med frynser på overdelen eller med guldkæder på. Tjek vores udvalg af tøj og billige bikinier. Badetøjet, og billige bikini eller monokini leveres til dig indenfor 1-2 hverdage helt gratis. Vores helt unike sortiment af tøj og badetøj og billige bikinier, som inkluderer badedragter og monokinier, som er til enhver smag. Derfor kan man altid gå sommeren i møde i bedste stil, og se lækker ud på stranden eller sydpå i vores badetøj. Køb badetøj til kvinder eller unge hos Runway Fashion vi er først med de nyeste fashion trends, som kun findes i begrænset omfang. Mangler du at vælge det helt rigtige badetøj og strand accessories har du her mulighed for at vælge lige den der passer dig bedst iblandt vores badetøj og vores strandkjoler, så du kan se fantastisk på stranden eller ved poolen.