Gratis fragt på alle køb over 50 KR.

Gitter
Liste
  • 189,00 DKK 239,00 DKK

    Populær maxi chiffon festkjole i sort uden ærmer, med elastik i livet. Festkjolen er med inder for i hele kjolen, og på det øverste stykke af festkjolen er der et blondestykke hvori der er små perler i samme farve som selve festkjolen er i, festkjolen har et smukt fald foran, som gør den utrolig elegant. M Længde: 138 cm Brystvidde: 94 cm L Længde:...

  • 279,00 DKK

    Lyserød lang maxi festkjole med sorte perler op langs skuldrene og kravebenene er uden ærmer og med rund hals samt bindebånd i halskanten. SBrystmål: 86 cm.Længde: 150 cm.MBrystmål: 90 cm.Længde: 152 cm.LBrystmål: 94 cm.Længde: 153 cm.XLBrystmål: 100 cm.Længde: 154 cm.

Katalog

Størrelse v

Lange kjoler i plus size til kvinder

Lange kjoler i plus size til kvinder og damer, samt til de unge. Vores lange kjoler finder du i ensfarvet rød, gul, sort og blå, samt i stribet eller i mønstret. De lange lange kjoler bruges både til fest eller i hverdagen og også på en strandtur. Lange kjoler kan ofte være svævende og let look, der også kaldes luftigt og elegant. Vælger du en lang kjole har du mulighed for at finde en i vores helt unike udvalg af lange kjoler.

Her er lange kjoler til festbrug, skolebrug eller arbejdsbrug. De lange kjoler findes i en tube model, som er at den er uden ærmer uden stropper, og kun sidder fast hen over brystet med elastik. Lange kjoler kan ses med diverse pynt på eller print på og med eller uden ærmer, samt med et bælte eller uden et bælte. Lange kjoler kan være i en jersey kvalitet eller i stof, samt i en finstrikket kvalitet. Kvinder kan ikke have en tøjgarderobe uden en lang kjole da man får brug den før eller siden.