Gratis Fragt på alle køb over 50 DKK

Gitter
Liste
  • Flot sort jumpsuit i en meget kraftig kvalitet og uden ærmer og med en hætte i et vaflet mønster. Jumpsuiten lynes foran og har to lommer, samt den har elastik i ben kanten. S Længde: 154 cm Benlængde: 78 cm Brystmål: 100 cmM Længde: 160 cm Benlængde: 78 cm Brystmål: 106 cm L Længde: 163 cm Benlængde: 79 cm Brystmål: 116 cm

    49,00 DKK 179,00 DKK
  • Kort lyseblå playsuit med hvide blonder på det øverste af rygstykket og lidt på for stykket. Playsuiten har krave, lommer og er uden ærmer og med elastik i taljen. SLængde: 74 cm.Brystmål: 82 cm.MLængde: 78 cm.Brystmål: 90 cm.LLængde: 79 cm.Brystmål: 112 cm.

    49,00 DKK 249,00 DKK

Katalog

Størrelse v

Buksedragter til 49 Kr. til damer

Vi tilbyder dig gratis forsendelse på alle køb over 50 Kr.

Buksedragter til 49 Kr. til damer. Buksedragten er en sikker vinder. Forkæl dig selv med et nyt outfit. Dit outfit er ofte dagens førte beslutning, og der er dage, hvor man gerne vil have noget enkelt at tage på, der stadig er smarte og trendy. Du kan finde enkle og stilede buksedragter her i shoppen. Det gode ved buksedragten er, at de er enkle i deres design, men stadig fyldt med unikke detaljer. Det gør dem til det perfekte valg, uanset om du leder efter nyt outfit eller når du skal nyde dit privatliv. De er enkle og smarte disse buksedragter, og derfor er de også meget populære. De findes i modeller både til sommerbrug og vinterbrug. En buksedragt kan være friskt sommer – outfit. Når outfittet skal være luftigt og passe til de varmere sommermåneder, gør buksedragten sig ligeledes godt. Buksedragten passer også godt til et par sandaler eller sneakers. Buksedragter er igen blevet populære blandt kvinder, måske især fordi de både er behagelige at have på og så klæder de langt de fleste kvinder. Buksedragten anvendelsesmuligheder er mange, og den kan bruges som alternativ til et afslappet søndagsoutfit, som business suit med en jakke over, og i stedet for den klassiske kjole til en aften ude med veninderne. Vi har et lille unikt udvalg til kvinder her i vores tilbud sortiment. Alt efter kvalitet og snit finder du en model til enhver lejlighed.