Gaver byttes t.o.m 07/01-2019

Gitter
Liste
  • Flot gråternet vest som er faconsyet i en kraftig kvalitet. Vesten har et kraftigt inder for og er med strikket ribkanter i ærmegabet og forneden samt i kraven. Den har trykknapper samt en lynlås foran, og er med to lommer og to inderlommer. Foran på er der påsyet eight to nine med hvid skrift.SLængde: 57 cm Brystmål: 92 cmMLængde: 58 cm Brystmål:...

    99,00 DKK 169,00 DKK
  • Pelsvest som hvor pelsen ikke er ægte pels er uden ærmer i brun leopard print, og med en krave og elastik om livet. Pynter og luner.S/MLængde: 58 cm.Brystmål: 94 cm.Livvidde: 70 cm.L/XLLængde: 60 cm.Brystmål: 100 cm.Livvidde: 76 cm.

    99,00 DKK 189,00 DKK

Katalog

Størrelse v

Dame veste til 99 Kr.

Vi tilbyder dig gratis forsendelse på alle køb over 50 Kr.

Dame veste til 99 Kr. Altid gode og nye tilbud på veste til damer. Vi er vilde med veste, da den giver dit outfit en ekstra fashionabel dimension. I vores webshop finder du lækkert udvalg af moderigtige veste til damer. Hver årstid byder på nye trends, og vesten er noget vi har brug for stort set hele året rundt i Danmark. Derfor er det også vigtigt, at den passer til netop din stil. Vesten er en alsidig tidløs favorit i enhver moderne garderobe. Vi er vilde med vesten, da den giver dit outfit en ekstra fashionabel dimension. Din stil kan i den grad suppleres af en vest. I vores webshop finder du lækkert godt udvalg af moderigtige veste i mange forskellige stile og design.