Gaver byttes t.o.m 07/01-2019

Gitter
Liste
  • Pink kort nederdel med vandrette syninger som er tætsiddende og i en kraftig kvalitet. Nederdelen lukkes med en lynlås bagpå er med vandrette syninger. MLivvidde: 66 cm.Længde: 39 cm.LLivvidde: 74 cm.Længde: 39 cm.

    49,00 DKK 139,00 DKK
  • Blå kort nederdel i en kraftig kvalitet og med vandrette syninger. Nederdelen lukkes med en lynlås bagpå. SLivvidde: 60 cm.Længde: 38 cm.MLivvidde: 66 cm.Længde: 39 cm.LLivvidde: 74 cm.Længde: 39 cm.

    49,00 DKK 139,00 DKK

Katalog

Størrelse v

Nederdele til 49 Kr. til unge

Vi tilbyder dig gratis forsendelse på alle køb over 50 Kr.

Nederdele til 49 Kr. til unge. Vores shop er altid opdateret med de nyeste nederdele til unge her du kan finde den, der passer netop dig, her er nederdele til enhver lejlighed - til hverdag og til fest. Hvis du mangler en billig nederdel så begynd jagten i Runway Fashion. Her finder du korte og lange nederdele og her er både ensfarvet og mønstret nederdele. Nederdelen passer perfekt til enhver tøj garderobe. Hvad end du er til det rå look eller det lidt mere feminine look. Vores sortiment varierer i både form of farver, og følger altid sæsonens tendenser. Kollektionen, som består af råt pvc såvel som feminine blonder og festlige pailletter, kan nemt kombineres med toppe, T-shirts og andre fine Accessories. En flot nederdel er altid trendy, og her kan du vælge mellem forskellige modeller og farve, måske er du på jagt efter det meget populære og vovede miniskørt, måske en klassisk model der giver dig et velklædt look.