GRATIS FRAGT PÅ ALLE KØB OVER 50 KR.

Gitter
Liste
  • 49,00 DKK 149,00 DKK

    Korte hvide shorts med lynlås og knapper som lukning. Shortsne har bindebånd i taljen og er med for og baglommer passer perfekt til en overdel. XSLivvidde: 74 cm.SLivvidde: 78 cm.MLivvidde: 80 cm.

  • 49,00 DKK 149,00 DKK

    Korte lyserøde shorts med lynlås og knapper som lukning. Shortsne har bindebånd i taljen og er med for og baglommer passer perfekt til en overdel. XSSkridtlængde: 21 cm.Livvidde: 74 cm.SSkridtlængde: 23 cm.Livvidde: 78 cm.MSkridtlængde: 24 cm.Livvidde: 80 cm....

  • 49,00 DKK 149,00 DKK

    Korte neon gule shorts med lynlås og knapper som lukning. Shortsne har bindebånd i taljen og er med for og baglommer passer perfekt til en overdel. XSLængde fra liv til lår: 21 cm.Livvidde: 74 cm.SLængde fra liv til lår: 23 cm.Livvidde: 78 cm.MLængde fra liv til lår: 24 cm.Livvidde: 80 cm.

Katalog

Størrelse v

Shorts til 49 Kr. til kvinder

Shorts til 49 Kr. til kvinder. Køb smarte shorts til kvinder her i shoppen. Søger du smarte shorts til de varme dage, så kig ind her. Ønsker du at vise dine flotte stænger frem i sommer varmen, så se vores fantastiske udvalg til billige priser. Vores bestsellers er i øjeblikket billige shorts til kvinder der gør din sommer bedre, og du finder dem her i shoppen. Er du kvinde der tyr til et par shorts i sommervarmen?

Det oplagte valg, hvis din stil er feminin og elegant for netop at udtrykke sig i et par dameshorts, og vise sine brune ben frem. Den klassiske sommerfarve, hvid, gør sig særdeles godt som farven på dine blondeshorts. Tilsæt en let skjorte i din fortrukne pastelfarve og et par Havaianas flip flops. Alle ovenstående billige shorts til kvinder er i en uovertruffen kvalitet, og sammensat med for eksempel en skjortebluse, så har du et perfekt sommer outfit.