Gitter
Liste
  • Sort blonde crop top med transparente ærmer og ryg, samt rund halsudskæring. Blonde toppen er med korte ærmer og blonde toppens kant forneden afsluttes med en blondekant. S/MLængde: 38 cm.Brystmål: 76 cm.M/LLængde: 38 cm.Brystmål: 78 cm.

    69,00 DKK 119,00 DKK
  • Sort crop top med cut out i siderne, dyb v udskæring, silkefor indvendigt, guld lynlås på ryggen og brede skulderstropper. SSkulder og ned efter: 39 cm.Brystmål: 64 cm.MSkulder og ned efter: 41 cm.Brystmål: 70 cm.LSkulder og ned efter: 41 cm.Brystmål: 74 cm.

    129,00 DKK 169,00 DKK

Katalog

Størrelse v

Crop toppe til unge på udsalg

Crop toppe til unge på udsalg. Crop toppen også kaldet maveblusen eller såkaldte crop tops slog første gang igennem som en fashion trend sidst i 1990’erne. Det var tidens unge der for alvor gjorde den korte bluse populær. De unge fremviste solbrunt maveskind og piercede navler. Synes du, at en crop top er lige vovet nok for dig, så match den med en højtalet underdel, så kun et lille stykke af maven vises frem. Cropped toppe egner sig i det hele taget bedst til de lunere måneder, hvor temperaturerne er høje og huden solbrun. De fleste kvinder og piger har et bredt udvalg af forskellige toppe i deres garderobe. At vise en smule hud, enten skulder eller mave, giver et feminint og sexet udtryk. Ton med fordel looket lidt ned ved at sætte det sammen med et par jeans, så ikke både skuldre, mave og ben fremvises på samme tid. Er du i tvivl om, hvilken type crop top, du skal investere i? Så kig med her og få et overblik over nogle af de mest populære styles!