KÆMPE SOMMERUDSALG IGANG

Gitter
Liste
  • 269,00 DKK

    Leopard med lange ærmer og lynlås foran. Bomberjakken er i en kraftig kvalitet, og er med sorte kanter i halskanten og ærmekanten, samt kanten forneden. S/M Længde: 57 cm Brystvidde: 100 cmÆrmelængde: 44 cmM/L Længde: 58 cmBrystvidde: 104 cm Ærmelængde: 46 cm

  • 179,00 DKK

    Grå bomberjakke i blød kvalitet med sorte og hvide linjer i kanterne, samt PVC ved lynlåsen. Bomberjakken har 2 lommer. S/MLængde: 55 cm.Brystmål: 88 cm.Ærmelængde: 51 cm.M/LLængde: 57 cm.Brystmål: 94 cm.Ærmelængde: 51 cm.

Katalog

Størrelse v

Billige bomberjakker til damer.

Er du på udkig efter en billige bomberjakke til damer, der passer til netop din personlige stil? Så er du kommet til det rette sted her hos os. Kvaliteten på vores bomberjakker er høj og udvalget findes i forskellige farver, mønstre, størrelser og modeller. Vi har bomberjakken i flere forskellige modeller, så de passer perfekt til dig. Bomberjakken passer til ethvert outfit og er derfor det item, du netop mangler i din garderobe. Er du på udkig efter den klassiske korte bomberjakke, eller er du faldet for den lidt længere model, kan du finde alt dette her hos os.

Bomberjakker – Sej stil året rundt.

Hold stilen og opdater din garderobe med en cool og casual bomberjakke. Vi elsker bomberjakken for alle dens mange udtryk fra det feminine blomsterlook til kulsort coolness. Bomber jakken giver alle outfits et trendy look. Bomberjakker giver dit outfit nøjagtig den rette seje holdning. Den korte bomberjakke er dødflot til høje jeans og nederdele, mens den lidt længere er helt perfekt til kjoler.