Gratis fragt på alle køb over 50 KR.

Gitter
Liste
  • Blå knickers som har sidelommer og bindebånd i livet. Disse knickers lukkes med knap og lynlås. XSBenlængde: 50 cm.Livvidde: 72 cm.SBenlængde: 52 cm.Livvidde: 78 cm.MBenlængde: 53 cm.Livvidde: 80 cm.

    49,00 DKK 149,00 DKK
  • Lyse knickers med et tretal på det ene ben, og med sorte striber i siden af benet, samt elastik og ind stramningsbånd i livet og ben kanterne. S/MBenlængde: 58 cm.Livvidde: 60 cm.M/LBenlængde: 58 cm.Livvidde: 74 cm.

    49,00 DKK 149,00 DKK
  • Elegante knickers med sort og cremefarvet mønster, let og luftig, sidder løst, har bindebånd i livet. SLivvidde: 64 cm.Benlængde: 63 cm.MLivvidde: 66 cm.Benlængde: 63 cm.LLivvidde: 68 cm.Benlængde: 67 cm.XLLivvidde: 70 cm.Benlængde: 69 cm.

    199,00 DKK

Katalog

Størrelse v

Billige knickers til kvinder.

Gratis fragt ved køb over 50 Kr.

Når sommeren rammer Danmark har vi billige knickers til kvinder, unge og til damer. Når det er sommer er det tid at smutte i et par knickers og nyde det gode vejr. I den danske forsommer og den i sensommeren kan det være koldt at gå i shorts, og så er det rart at have et par knickers på. I vores udvalg af knickers er vores fokus på stof knickers, så du ikke kommer til at svede i dem, selvom vejret måske skulle overraske. Vores udvalg er meget blandet, så det handler om at finde den model der passer dig bedst.

Kvinder og tøj.

Her er der tale om en livslang kærlighed, der er ganske enkelt ikke noget bedre end at shoppe og købe masser af nyt tøj som idet tilfælde kunne være et par knickers denne gang. Knickers som er en dejlig sommerbuks med en knæ halvlangt ben eller med ¾ langt ben, de findes i ensfarvet og med mønster. Knickersene er i stof eller i en jersey kvalitet som gør dem behagelige at have på, på en varm sommerdag og er lette at smutte i, nogle dage er det for varmt med jeans og andre dage er det for koldt med shorts så er knickers den perfekte buks som en mellem ting. Mange webshops byder på tusinder af varer, de har vi også, og det kan virke uoverskueligt, men vi har valgt at dele vores op i flere kategorier så det er nemmere lige at finde det du leder efter nemlig knickers. Nu kan du også købe tøj på afbetaling hos os som gør at du ikke betaler det fulde beløb med det samme, kun et lille afdrag hver måned, du se ude på vores forside i shoppen hvordan du kommer i gang med viabill som er vores afdragsordning.