KÆMPE SOMMERUDSALG IGANG

Gitter
Liste
  • 139,00 DKK

    Hvid skjortebluse som er langærmet og med bronze pailletter på kraven, samt med guld/bronze knapper på fronten og en lille brystlomme. SLængde: 62 cm.Brystmål: 92 cm.Ærmelængde: 49 cm.MLængde: 64 cm.Brystmål: 102 cm.Ærmelængde: 50 cm.XLLængde: 65 cm.Brystmål: 98 cm.Ærmelængde: 50 cm.XXLLængde: 67 cm.Brystmål: 110 cm.Ærmelængde: 51 cm.

Katalog

Størrelse v

Billige skjorter til kvinder.

Den uundværlige billige skjorter til kvinder er absolut ikke alene til forretningskvinder, tværtimod er skjorteblusen en sand klassisk i en hver kvindes garderobe og en skøn basis tøj del, der kan bruges i alle af livets situationer. Den helt perfekte skjortebluse er absolut en vigtig del af en enhver kvindes basisgarderobe, da den også let kan være med til at afværge enhver potentiel tøjkrise du måtte have. Den er samtidigt et perfekt stykke tøj til at opnå et helt ubesværet look der ikke behøver den helt store styling.

Skjorteblusen kan samtidigt være med til og give lidt modspil i din dagligdag.

Skjorteblusen kan skabe det helt rette look og er med attraktive farver til de festlige anledninger. Skjorteblusen enkelhed gør den nem at indkopiere i alle dine stilarter hvad enten du er til den casual, sofikeret eller festlig stil. Skjorteblusen kan også nemt kombineres med en sofistikeret nederdel til en dag på kontoret eller peppes op med nogle smarte leggings til andre anledninger. Vi har valgt ud så du kan shoppe det bedste her på siden og få billige skjortebluser, der passer til den stilbevidste moderne kvinde. Ensfarvede, ternede eller blomstrede mulighederne er mange og her er skjorteblusen til enhver anledning i sofistikerede, stilfulde, sprudlende og ikke mindst farvestrålende varianter. Skjorteblusen eller skjorten er en sand klassiker i garderoben.