Gitter
Liste
  • Clutch taske med diamant lignende sten i guldfarvet på forsiden og på bagsiden er den guldfarvet. Tasken har skjulte aftagelige skulder kæder.Mål Bredde tværs hen foran: 22 cm Højde: 12 cm Dybde: 4 cm

    199,00 DKK 259,00 DKK
  • Lys clutch fra Windfeld med små sten formet som vinger. Tasken har en lomme på den ene side, tre lommer indvendigt. Derudover har tasken én skulderrem og én håndrem. OnesizeHøjde: 18 cm.Længde: 25 cm.

    349,00 DKK 449,00 DKK

Tasker til kvinder

Udsalgs tasker til kvinder indgår også i udsalg af tasker til kvinder og unge. Her finder du din nye taske til en festlig lejlighed eller bare til hverdagsbrug. Det er dog ikke kun det praktiske, der bliver kigget på ved valget af tasker, en taske siger meget, om den du er. Det er bestemt ikke ualmindeligt, at en kvinde ejer en eller flere tasker i forskellige størrelser. Ønsker du at købe tasker kan du se vores udvalg her i webshoppen under tilbehør. Taskerne findes i forskellige mønstre og motiver og varier i størrelserne. Nogle af vores store tasker findes med små tasker inden i og ekstra skulderstropper som medfølger. Windfeld clutch er en af vores små beige farvet tasker med englevinger på, men alt i alt et lille unikt udvalg i tasker til kvinder der elsker mode.