Gitter
Liste
 • Flot kort hvid kjole, som er uden ærmer, og med bh indlæg i. Kjolen er med brede skulderstropper som er pyntet med klare glassten, og går op om nakken og lukkes med små hægter, som kan justeres. Kjolen er nedringet og med bar ryg, hvor der er elastik i kanten så den sidder til, og er i en lækker blød kvalitet.   Onesize: Længde fra under arm og ned: 61...

  179,00 DKK 279,00 DKK
 • Hvid tube maxikjole uden ærmer med et cremefarvet langt slør, som krydses foran. Kjolen har cut out i siderne og brystindlæg.OBS! Sløret er meget langt. S/MLængde: 150 cm.Brystmål: 70 cm.M/LLængde: 150 cm.Brystmål: 74 cm.

  239,00 DKK 289,00 DKK
 • Hvid chiffon maxikjole med brede skulderstropper og et guld bælte om livet, som bindes bag på ryggen med hvidt bindebånd. Der er et kort hvidt inder for under maxikjolen, så du undgår at den er gennemsigtig. OnesizeLængde: 138 cm.Brystmål: 86 cm.

  189,00 DKK 249,00 DKK
 • Kort, enkelt og klassisk tidløs hvid studenterkjole med cut out på skulderen og et sølvspænde på hver skulder. M/LBrystmål: 80 cm.Længde: 75 cm.

  99,00 DKK 159,00 DKK

Find din nye studenterkjole i outlet til unge, som er billige så der bliver mere råd til den store fest. Studenterkjolen findes i mange modeller og længder, som ofte i hvide eller sorte farver, de findes med og uden pynt. Studenterkjolerne kan være en kropsnær model eller en løsthængende model. Vidste du at vi har mange forskellige betalings muligheder, og som det sidste nye også en afdragsordning med Viabill.