Gitter
Liste
 • Her får du en sort, kjole hvor det smukke snit er i fokus. Darci kjolen i sort er med blonde indsats på midten af kjolen. Bagpå lygnes den med en lynlås, og her bagpå er der en slids som fuldender det smukke i denne smukke jersey kjole. Du vil elske denne smukke kjole, hvor kvalitet, design og udtryk passer perfekt sammen.SLængde: 98 cmBrystvidde: 84...

  246,75 DKK 329,00 DKK
 • Lækker sort kjole med lange blonde ærmer og blonderyg, samt blonder på skulderen. Kjolen er med v udskæring og inder for og har blonder i siderne, kjolen er i en lækker meget blød kvalitet.   S/M Længde: 79 cm Brystvidde: 80 cm Ærmelængde: 48 cm M/L Længde: 79 cm Brystvidde: 86 cm Ærmelængde: 48 cm

  194,25 DKK 259,00 DKK
 • Sort kort blondekjole med halvlange ærmer og rund halsudskæring samt er med inder for. Kjolen lukkes bagpå med en guldperle. OnesizeLængde: 97 cm.Brystmål: 74 cm.Ærmelængde: 40 cm.

  186,75 DKK 249,00 DKK
 • Grå og sort kort sommerkjole med en sort blondekjole udover. Kjolen har rund halsudskæring og uden ærmer, og med brede skulderstropper, samt et sort bælte under brystet. MLængde: 94 cm.Brystmål: 78 cm.LLængde: 95 cm.Brystmål: 80 cm.

  136,95 DKK 249,00 DKK
 • Cremefarvet blonde kort blondekjole uden ærmer og med rund halsudskæring og en kjole indenunder, så den ikke er gennemsigtig. SBrystmål: 80 cm.Længde: 92 cm.MBrystmål: 86 cm.Længde: 93 cm.

  279,30 DKK 399,00 DKK

Billige blondekjoler

Billige blondekjoler er et must, tjek outlet blondekjoler til kvinder ud i Runway Fashion, og se om vi ligger inde med din næste ny blondekjole til en lav pris, og vi giver dig naturligvis gratis fragt. En blondekjole er nem at style, sætter du et par stilletter til og et smykke har du et lækkert outfit. Blondekjolerne kan være facon syet eller løsthængende og de kan være med rund hals udskæring eller nedringet og i en tube model, nogle er med slids i siden, samt med perler på. Blondekjoler findes i sommerkjoler, hverdagskjoler samt festkjoler nogle med brede skulderstropper on med smalle eller helt uden skulderstropper. Blondekjolerne findes i finstrikket eller i stof udgave og blondekjolerne kan bruges til en festliglejlighed eller hverdagsbrug. Vælger du en blondekjole er du med på den sidste nye mode inden for modetøj.

Billige blondekjoler i mange farver.

Billige blondekjoler findes i mange forskellige farver og i mange modeller, som kan være røde, hvide og sorte, nogle kan være to farvet, her er også i, koral og lyserød og med lange ærmer og korte ærmer samt uden ærmer.lige fra de kropsnær til de løsthængende. Det hele drejer sig om smag, og hvis du elsker blondekjoler, finder du med garanti en i outlet afdelingen. Med andre ord sætter vi en ære i, at du skulle kunne vælge en blondekjole i vores sortiment.