Gitter
Liste
 • Smarte cowboyshorts med smæk og seler, samt med lommer. Cowboyshortsene er med camouflage på smækken og på selerne og med blå cowboystof på underdelen.   XS Længde: 24 cm Livvidde: 66 cm S Længde: 24 cm Livvidde: 72 cm M Længde: 25 cm Livvidde: 76 cm L Længde: 26 cm Livvidde: 78 cm  

  200,33 DKK 299,00 DKK
 • Smart hvid jersey knickers med bred elastik i taljen og med elastik i ben kanten. Onesize: Længde: 68 cm Benlængde: 40 cm Livvidde: 72 cm

  160,30 DKK 229,00 DKK
 • Pink velour knickers med sølv bindebånd i livet og en bred kant samt en bred kant i ben kanten. Knickersene er med et hjerte som har guldsten i hjertet. S/MLivvidde: 78 cm.Benlængde: 52 cm.M/LLivvidde: 86 cm.Benlængde: 52 cm.

  149,40 DKK 249,00 DKK
 • Korte hvide shorts med lynlås og knapper som lukning. Shortsne har bindebånd i taljen og er med for og baglommer passer perfekt til en overdel. XSLivvidde: 74 cm.SLivvidde: 78 cm.MLivvidde: 80 cm.

  104,30 DKK 149,00 DKK
 • Korte lyserøde shorts med lynlås og knapper som lukning. Shortsne har bindebånd i taljen og er med for og baglommer passer perfekt til en overdel. XSSkridtlængde: 21 cm.Livvidde: 74 cm.SSkridtlængde: 23 cm.Livvidde: 78 cm.MSkridtlængde: 24 cm.Livvidde: 80 cm....

  104,30 DKK 149,00 DKK
 • Korte neon gule shorts med lynlås og knapper som lukning. Shortsne har bindebånd i taljen og er med for og baglommer passer perfekt til en overdel. XSLængde fra liv til lår: 21 cm.Livvidde: 74 cm.SLængde fra liv til lår: 23 cm.Livvidde: 78 cm.MLængde fra liv til lår: 24 cm.Livvidde: 80 cm.

  104,30 DKK 149,00 DKK
 • Sorte knickers med ind stramningsbånd i ben kanterne og i livet. Disse knickers har sidelommer samt et lille mærke på det ene ben. MBenlængde: 50 cm.Livvidde: 76 cm.

  149,40 DKK 249,00 DKK
 • Blå knickers som har sidelommer og bindebånd i livet. Disse knickers lukkes med knap og lynlås. XSBenlængde: 50 cm.Livvidde: 72 cm.SBenlængde: 52 cm.Livvidde: 78 cm.MBenlængde: 53 cm.Livvidde: 80 cm.

  149,40 DKK 249,00 DKK
 • Armygrønne knickers med ind stramningsbånd i ben kanterne og i livet. Disse knickers har sidelommer. MBenlængde: 52 cm.Livvidde: 72 cm.

  149,40 DKK 249,00 DKK
 • Lyse knickers med et tretal på det ene ben, og med sorte striber i siden af benet, samt elastik og ind stramningsbånd i livet og ben kanterne. S/MBenlængde: 58 cm.Livvidde: 60 cm.M/LBenlængde: 58 cm.Livvidde: 74 cm.

  149,40 DKK 249,00 DKK
 • Kakifarvet knickers med lommer, samt elastik og bindebånd i livet og i ben kanterne.  MBenlængde: 52 cm.Livvidde: 72 cm.

  149,40 DKK 249,00 DKK
 • Grå knickers som er løsthængende og med to sidelommer samt en bred elastikkant i livet og om skinnebenene på siden af knickersene er der tre små perler. SLivvidde: 60 cm.MLivvidde: 62 cm.

  101,40 DKK 169,00 DKK
 • Hvide korte bløde jersey sommershorts med blonder ved lommerne, samt bindebånd om livet, mange fede små detaljer på dem.S/MLivvidde: 70 cm.Skridtlængde: 22 cm.

  186,75 DKK 249,00 DKK
 • Hvide denim shorts med lommer stikkende ud under ben kanterne. På lommerne er der farvede perler, og der er perler om lommeåbningerne. Disse shorts lukkes med en knap og en lynlås. SLivvidde: 68 cm.Skridtlængde: 18 cm.MLivvidde: 70 cm.Skridtlængde: 19 cm.LLivvidde: 76 cm.Skridtlængde: 20 cm.

  186,75 DKK 249,00 DKK

Shorts til damer

Når sommeren rammer Danmark har vi nedsatte shorts til damer, og unge. Når det er sommer er det tid at smutte i et par shorts og knickers og nyde det gode vejr. I den danske forsommer og den i sensommeren kan det være koldt at gå i shorts, og så er det rart at have et par knickers på. I vores udvalg af knickers er vores fokus på stof knickers, så du ikke kommer til at svede i dem, selvom vejret måske skulle overraske. Vores udvalg er meget blandet, så det handler om at finde den model der passer dig bedst. Kvinder og tøj. Her er der tale om en livslang kærlighed, der er ganske enkelt ikke noget bedre end at shoppe og købe masser af nyt tøj som idet tilfælde kunne være et par shorts denne gang. Knickers som er en dejlig sommerbuks med en knæ halvlangt ben eller med ¾ langt ben, de findes i ensfarvet og med mønster. Knickersene er i stof eller i en jersey kvalitet som gør dem behagelige at have på, på en varm sommerdag og er lette at smutte i, nogle dage er det for varmt med jeans og andre dage er det for koldt med shorts så er knickers den perfekte buks som en mellem ting. Mange webshops byder på tusinder af varer, de har vi også, og det kan virke uoverskueligt, men vi har valgt at dele vores op i flere kategorier så det er nemmere lige at finde det du leder efter nemlig shorts. Nu kan du også købe tøj på afbetaling hos os som gør at du ikke betaler det fulde beløb med det samme, kun et lille afdrag hver måned, du se ude på vores forside i shoppen hvordan du kommer i gang med viabill som er vores afdragsordning. Her finder du nedsatte shorts til damer. Så uanset hvad du leder efter kan du lige se vores udvalg i shorts, som består af mange forskellige modeller og i flere kvaliteter. Ved at købe shorts i god, har du muligheden for at få fingre i lige det par der passer dig bedst, da udvalget er størst først på sæsonen, jo længere man venter jo færre bliver der tilbage at kigge på. Her i webshoppen finder du med garanti et par lækre shorts der vil gøre din sommergarderobe helt køre klar til de varme måneder der er lige om hjørnet. Følger du moden? I så fald er et par shorts ikke til at komme udenom, de vil fremhæve dine brune ben. Du kan også vælge lædershorts til din sommergarderobe og så er du helt køre klar til de varme måneder der er lige om hjørnet. Følger du moden? I så fald er et par shorts ikke til at komme udenom, de vil fremhæve dine brune ben. Vi har hurtig levering på short og knickers til kvinder og unge. Køb moderigtige shorts & knickers til rimelige priser som er håndplukket og kommer fra hele Europa, så du har mulighed for at følgeden sidste nye mode. Skab dit perfekte sommeroutfit. Shorts er ikke længere noget der kun bruges om sommeren men derimod hele året rundt, ved at bruge et par strømpebukser under. Få alle dine ønsker opfyldt her, derfor kan man nemmere få fyldt klædeskabet med en masse nyt tøj og skabe en hel ny garderobe. Drømmer du om at skifte dine short & knickers ud, så finder du dem billigt i vores outlet.

Shorts til damer i mange farver og mønstre

Vores bestsellers er i øjeblikket nedsatte shorts til damer, som du finder online hos Runway Fashion. Her er i mange forskellige farver som sorte, blå og hvide, samt gule og rød og lyserøde, og også i forskellige mønstre. Sommershortsene og hotpantsene er i en blød kvalitet som kan bruges sammen med et crop top eller en løsthængende top samt bluser og t-shirts og ikke for at glemme en elegant cardigan. Kan også bruges sammen med en bikini eller et par leggings inden under, så her er der muligheder nok at vælge imellem. Lav selv din helt egen unik stil med et par shorts og knickers. Jersey shorts med nitter og perler, samt seleshorts. Find dine shorts, sommershorts eller hotpants i vores sortiment til billige priser, eller du finder også nogle på tilbud iblandt vores dameshorts samt at vi har gratis fragt og hurtig levering. 

Shorts til damer kan bruges hele året.

Du kan også vælge shorts til damer, eller lædershorts som er ultra seje og desuden velegnede til såvel sommer som vinter. Om vinteren er de perfekte med sorte strømpebukser under. Vi forhandler shorts og knickers samt skort som er en nederdel, og shorts ud i et med et asymmetrisk skørte foran. Cowboyshorts med hvide blonder, og denim shorts i low waist cowboyshorts hvor lommerne stikker ud under shorts kanten, de er med slid og flossede buksekanter, og andre er med amerikanske flag, eller cremefarvede shorts med guld palietter på.