Gitter
Liste
 • Kort pink sommerkjole med én strop i den ene side af kjolen samt cut out på stroppen, og i den anden side af kjolen er den stropløs, kjolen er også med cut out i den ene side af kjolen. OBS! Kjolen er stor i størrelsen.SLængde: 80 cm.Brystmål: 78 cm.MLængde: 80 cm.Brystmål: 84 cm.LLængde: 80 cm.Brystmål: 90 cm.

  99,00 DKK 169,00 DKK
 • Bandeau blå kjole med vandrette syninger hele vejen ned ad kjolen. Kjolen er i en lækker kvalitet og sidder til kroppen og er uden stropper. OnesizeLængde: 70 cm.Brystmål: 78 cm. Onesize: Svarer til en S/M

  99,00 DKK 219,00 DKK
 • Sort og hvidstribet kort hverdagskjole med et transparent stykke over bryst og ryg, samt med transparente lange ærmer. Kjolen har rund halsudskæring. SLængde: 72 cm.Brystmål: 70 cm.Ærmelængde: 47 cm.MLængde: 73 cm.Brystmål: 74 cm.Ærmelængde: 47 cm.LLængde: 73 cm.Brystmål: 84 cm.Ærmelængde: 48 cm.

  99,00 DKK 189,00 DKK
 • Kort leopard hverdagskjole med et transparent v-formet udsnit på maven. Kjolen har brede skulderstropper og rund halsudskæring. SLængde: 85 cm.Brystmål: 82 cm.MLængde: 87 cm.Brystmål: 84 cm.LLængde: 88 cm.Brystmål: 90 cm.

  99,00 DKK 219,00 DKK
 • Lang maxikjole med lilla farver og mønstre, samt cut out på ryggen. Kjolen har lidt frynser bagpå. Kjolen har rund halsudskæring er uden ærmer og i en lækker kvalitet. OnesizeLængde: 149 cm.Brystmål: 82 cm . Onesize: Svarer til en S/M

  149,00 DKK 289,00 DKK
 • Lang maxikjole i blå og andre farver med brede skulderstropper og cut out på ryggen, samt frynser. Kjolen har rund halsudskæring er uden ærmer og i en lækker kvalitet. OnesizeLængde: 149 cm.Brystmål: 82 cm. Onesize: Svarer til en S/M

  149,00 DKK 289,00 DKK
 • Sort og guld farvet kort kjole med bælte om livet og med v udskæring foran og bagpå, samt er uden ærmer i en lækker kraftig kvalitet. SLængde: 89 cm.Brystmål: 84 cm.MLængde: 89 cm.Brystmål: 90 cm.LLængde: 91 cm.Brystmål: 112 cm.

  99,00 DKK 279,00 DKK
 • Halvlang kjole i et cremefarvet og sort mønster med lange ærmer og rund halsudskæring i en kraftig kvalitet. M/LBrystmål: 88 cm.Længde: 119 cm.Ærmelængde: 53 cm. Onesize: Svarer til en S/M

  99,00 DKK 239,00 DKK
 • Grå og sort kort sommerkjole med en sort blondekjole udover. Kjolen har rund halsudskæring og uden ærmer, og med brede skulderstropper, samt et sort bælte under brystet. MLængde: 94 cm.Brystmål: 78 cm.LLængde: 95 cm.Brystmål: 80 cm.

  119,00 DKK 249,00 DKK
 • Bandeau kort festkjole i sort med leopard print ned langs foran og bagpå, festkjolen er faconsyet og i en kraftig kvalitet. MBrystmål: 78 cm.Længde: 72 cm.LBrystmål: 84 cm.Længde: 74 cm.XLBrystmål: 86 cm.Længde: 75 cm.

  99,00 DKK 189,00 DKK
 • Sort kjole med lange ærmer og lyse mønstre, samt rund halsudskæring. Kjolen sidder til kroppen i en lækker blød kvalitet. S/MBrystmål: 76 cm.Ærmelængde: 44 cm.Længde: 95 cm.

  99,00 DKK 239,00 DKK
 • Halvlang midi kjole med korte ærmer, farvede bogstaver og rund halsudskæring, som sidder til kroppen i en kraftig kvalitet. S/MBrystmål: 80 cm.Længde: 111 cm.M/LBrystmål: 84 cm.Længde: 111 cm.

  99,00 DKK 199,00 DKK
 • Kort hverdagskjole med lange ærmer og et transparent stykke langs ærmerne og siderne. Kjolen har rund halsudskæring og farvede motiver over hele kjolen. MBrystmål: 76 cm.Længde: 108 cm.Ærmelængde: 49 cm.LBrystmål: 78 cm.Længde: 109 cm.Ærmelængde: 49 cm.

  99,00 DKK 269,00 DKK
 • Kort tube sommerkjole med bred elastikkant i bunden. Kjolen er i grålige farver og har blomstermønster, samt lidt pailletter på toppen af kjolen.  OnesizeLængde: 65 cm.Brystmål: 62 cm. Onesize: Svarer til en S/M

  99,00 DKK 239,00 DKK
 • Kort gul cocktailkjole uden ærmer og med v udskæring og brede skulderstropper. I udskæringen er der rækker med guld nitter, og kjolen har tilmed en bred elastikkant i bunden. OnesizeBrystmål: 71 cm.Længde: 65 cm. Onesize: Svarer til en S/M

  99,00 DKK 229,00 DKK

Katalog

Størrelse v

Udsalgs kjoler til kvinder

Udsalgs kjoler til kvinder - Køb udsalgs kjoler korte eller lange kjoler til kvinder i vores tøj udsalgs afdeling. Du vil kunne finde mange forskellige slags korte kjoler som for eksempel en T-shirts kjole, tubekjole på udsalg, lige fra korte eller lange kjoler til faconsyet, eller blondekjoler, og ikke mindst en studenterkjole. Uanset hvilken stil man ønsker giver kjolerne et feminint look. Kjolerne passer godt sammen med forskellige Accessories lige fra smykker til tasker og så videre. Skal der være fest så lad der være fest, find din helt nye perfekte festkjole eller cocktailkjole her i vores udsalg.

Mål og størrelser på alle kjoler

Du finder nemlig et bredt udvalg af forskellige kjoler her i vores udsalg til lave priser, her er også hverdagskjoler, swing kjoler, paillet kjoler og skater kjoler, så her er helt sikkert noget du kan bruge. Vi har mål på alle kjolerne uanset pasform, størrelse eller farve, samt et en yderst brugervenlig og vejledende størrelsesguide. Vores kjoler findes i en maxikjole udgave som er en lang, samt midi kjoler som går lige under knæet. De sidste nye modeller er en choker eller wrap model, samt en spencer. Udsalgs kjoler til kvinder - Køb udsalgs kjoler korte eller lange kjoler i vores tøj udsalg af kjoler til kvinder, her finder du korte og lange kjoler samt den lille sorte kjole, som er svær at undvære i sin garderobe, rar at have og kan bruges i mange situationer. Andre søger måske hvide kjoler, hvilket vi også har et stort udvalg af. Hvide kjoler er meget udbredt til finere selskaber, da den hvide farve gør at kjolen let bliver snavset, og derfor ikke er det fortrukne valg til hverdagsbrug.

Bruges hele året rundt.

Kjolerne kan være pyntet med sten, og pailletter, perler og nitter samt bælter. Nogle maxikjoler er med frill overdel som giver et smukt fald foran på kjolen, andre er i finstrikket og med bælte. Kjolerne findes i stribet, mønstret eller i sorte, hvide og røde, blå samt beige farvet, samt med leopard, camouflage mønstre eller med diverse print på. De kjoler til kvinder du køber i vores tøj udsalgs afdeling, kan som udgangspunkt godt være en kort eller lang kjole som er nedsat og som kan bruges hele året rundt, om vinteren med et par strømpebukser under, og om sommeren med bare ben i skønne sandaler. Vi har også blondekjoler, hverdagskjoler og festkjoler, samt vinter kjoler, sommerkjoler, og studenterkjoler. Vores modeller findes med både korte ærmer og lange ærmer, eller helt uden ærmer. Du finder også kjoler med kun et ærme på og tilmed en elegant og nedringet kjole, som passer dig. Kjolerne kan være nedringet foran og med bar ryg andre er faconsyet eller løsthængende, samt med slids i siden. Bandeau modeller har vi også i vores sortiment og kjoler i forskudt længer kort foran og lang bagpå desuden kan kjolerne være todelte og med cut out. Kjolerne bruges til hverdagsbrug eller til en festlig lejlighed. Nu kan du købe dine kjoler med mobilepay hos os, Vores mål er at give dig en ekstra god oplevelse hver gang du handler hos os.