Gitter
Liste
 • Smart løsthængende sort kjole som er i to længder. Kjolen er med rund hals, og den lukkes med en guld knap i halskanten på ryggen. Onesize: Længde: 82 cm Brystvidde: 104 cm

  289,00 DKK
 • Smart kort jersey kjole med penselstrøg print, og korte ærmer og på ryggen er der cut out.S/M Længde: 79 cm Brystvidde: 80 cm M/L Længde: 80 cm Brystvidde: 86 cm

  219,00 DKK
 • Bandeau blå kjole med vandrette syninger hele vejen ned ad kjolen. Kjolen er i en lækker kvalitet og sidder til kroppen og er uden stropper. OnesizeLængde: 70 cm.Brystmål: 78 cm.

  219,00 DKK
 • Sort kort hverdagskjole med korte ærmer. Denne kjole er perfekt til jobbet. Den har en fin længde der hverken er for kort eller for lang, og har PVC på skuldrene. Kjolen har rund halsudskæring og sidder pænt til kroppen, samtidig med at den er stilet og morderne uden at blive kedelig. SLængde: 85 cm.Brystmål: 80 cm.MLængde: 88 cm.Brystmål: 84 cm.LLængde:...

  219,00 DKK
 • Lys kort leopard hverdagskjole med brede skulderstropper og et transparent stykke over brystet og på den øverste del af ryggen. Kjolen lukkes med en lynlås og en knap bagpå.SLængde: 85 cm.Brystmål: 82 cm.MLængde: 86 cm.Brystmål: 86 cm.LLængde: 88 cm.Brystmål: 92 cm.

  269,00 DKK
 • Sort og hvidmønstret kort hverdagskjole med korte ærmer og rund halsudskæring. Hverdagskjolen sidder til foroven er løsthængende i underdelen. S/MLængde: 91 cm.Brystmål: 88 cm.M/LLængde: 92 cm.Brystmål: 92 cm.

  239,00 DKK
 • Kort zebra hverdagskjole i en blød og kvalitet i zebra print, er uden ærmer og er med rund hals samt har en lynlås i ryggen. Kjolen sidder til kroppen. OnesizeLængde: 86 cm.Brystmål: 86 cm.Onesize svarer til 36/38.

  229,00 DKK
 • Stribet hverdagskjole i blød kvalitet med lyserøde og hvide striber på overdelen, og sorte og hvide striber på underdelen. Kjolen har korte ærmer og rund halsudskæring. SLængde: 78 cm.Brystmål: 74 cm. MLængde: 79 cm.Brystmål: 82 cm. LLængde: 81 cm.Brystmål: 86 cm. XLLængde: 86 cm.Brystmål: 112 cm.

  169,00 DKK
 • Kort hverdagskjole i sort og hvidt houndstooth mønster og med et transparent stykke over brystet og det øverste af maven. Kjolen er uden ærmer og har brede skulderstropper, bar ryg og to lyserøde streger over maven. SLængde: 88 cm.Brystmål: 82 cm.MLængde: 87 cm.Brystmål: 86 cm.LLængde: 88 cm.Brystmål: 92 cm.

  219,00 DKK
 • Rød, hvid og sort kort asymmetrisk hverdagskjole med snyd lynlås omkring taljen og uden ærmer og med brede skulderstropper. Kjolen har rund halsudskæring. SLængde: 82 cm.Brystmål: 84 cm. MLængde: 84 cm.Brystmål: 88 cm.LLængde: 84 cm.Brystmål: 92 cm.

  229,00 DKK

Billige hverdagskjoler

Billige hverdagskjoler til kvinder, damer og unge findes i korte og lange modeller, og er et hit et i hvert klædeskab. Med en hverdagskjole vil du se yngre ud og vil helt sikkert få opmærksomhed i en af disse smarte moderigtige hverdagskjoler, og dem finder du ikke alle steder, da det er nogle vi skaffer specielt hjem fra hele Europa. Vi har hurtig levering og gratis fragt og en god og hurtig kundeservice.

Billige hvedagskjoler i mange farver og mønstre

Hverdagskjoler findes i sort, stribet samt leopard og er i lange og korte modeller og til billige priser de er med lange eller korte ærmer og i tube modeller og de findes i asymmetrisk, hvidstribet og flerfarvet samt i turkisgrøn, zebra. Nogle billige hverdagskjoler er med bar ryg andre med guldbælte eller guldlænker eller er todelte. Hverdagskjolerne findes i stof eller i finstrikket og dem kan man aldrig have for mange i sin garderobe. Du finder dine hverdagskjoler i mohair og med og uden pynt og i farverne sort, beige, zebra samt cremefarvet og i faconsyet eller bare løsthængende eller med swing i.

Billige hverdagskjoler kan anvendes hele året

Hverdagskjolerne består af både sommerkjoler og vinterkjoler forår og efterårskjoler, samt maxikjoler og midi kjoler, som bruges i dagligdagen uden at være for festlig klædt på. Tjek vores billige hverdagskjoler ud her i shoppen.