Gitter
Liste
 • Super sød kort blondekjole i hvid som er med 3/4 lange ærmer der har cut out, samt med inderfor er behagelig, luftig og meget attraktiv. Kjolen er med det skønneste blonde mønster, og er med rund hals, og er løsthængende i modellen. Dejlig komfortabel også i sommervarmen. Onesize Længde: 87 cm Brystvidde: 100 cm Ærmelængde: 17 cm

  289,00 DKK
 • Flot blondekjole i beige med inder for. Blondekjolen er med rund hals, og lange blondeærmer samt er med lynlås i ryggen.   S/M Længde: 80 cm Brystvidde: 80 cm Ærmelængde: 47 cm   L/XL Længde: 82 cm Brystvidde: 84 cm Ærmelængde: 48 cm

  269,00 DKK
 • Flot blondekjole i sort med inder for. Blondekjolen er med rund hals, og lange blondeærmer samt er med lynlås i ryggen.   S/M Længde: 80 cm Brystvidde: 80 cm Ærmelængde: 47 cm   L/XL Længde: 82 cm Brystvidde: 84 cm Ærmelængde: 48 cm

  269,00 DKK
 • Kort finstrikket blondekjole i sort med lange ærmer, blonder på øverste del af ryg og bryst, klare sten langs brystet, samt en lynlås og en perle på ryggen til lukning. S/MLængde: 82 cm.Brystmål: 84 cm.Ærmelængde: 46 cm.L/XLLængde: 82 cm.Brystmål: 88 cm.Ærmelængde: 48 cm.

  239,00 DKK
 • Sort kort kjole uden ærmer og som bindes om nakken er med hvide blonder på overdelen af kjolen og med bar ryg. SLængde fra under arm og nedefter: 67 cm.Brystmål: 68 cm.MLængde fra under arm og nedefter: 67 cm.Brystmål: 70 cm.LLængde fra under arm og nedefter: 67 cm.Brystmål: 76 cm.

  239,00 DKK
 • Sort kort kjole uden ærmer og som bindes om nakken er med koralfarvede blonder på overdelen af kjolen og med bar ryg. SLængde fra under arm og nedefter: 67 cm.Brystmål: 68 cm.MLængde fra under arm og nedefter: 67 cm.Brystmål: 70 cm.LLængde fra under arm og nedefter: 67 cm.Brystmål: 76 cm.

  239,00 DKK

Blondekjoler

Vi forhandler populære billige blondekjoler til kvinder og unge, samt til damer både i korte og lange og i mange farver, som kan være røde, hvide og sorte, nogle kan være to farvet, her er også i, koral og lyserød og med lange ærmer og korte ærmer samt uden ærmer. Blondekjolerne kan være facon syet eller løsthængende og de kan være med rund hals udskæring eller nedringet og i en tube model, nogle er med slids i siden, samt med perler på.

Blondekjoler anvendes hele året

Billige blondekjoler findes i sommerkjoler, hverdagskjoler samt festkjoler nogle med brede skulderstropper on med smalle eller helt uden skulderstropper. Blondekjolerne findes i finstrikket eller i stof udgave og blondekjolerne kan bruges til en festliglejlighed eller hverdagsbrug. Vælger du en blondekjole er du med på den sidste nye mode inden for modetøj.

Kundeservice.

Har du spørgsmål eller brug for vejledning, er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice, eller os på chatten eller sende os en e-mail.